Vad händer under Psykiatriveckan 2020?

Podden: ”När en vän tagit sitt liv”

UMO.se lanserar en ny podd om suicid, där två personer i 20-årsåldern berättar om sina erfarenheter av att mista en vän som tagit sitt liv. Tillsammans med en psykolog diskuteras skuldkänslor, konkreta tips till de som haft en närstående som tagit sitt liv och råd till den som själv har självmordstankar.

  • Avsändare: UMO.se
  • Publiceras 3/11

Webbsänt samtal: Om vilken betydelse ett samlat huvudmannaskap kan få för vården

Det delade huvudmannaskapet för beroende- och missbruksvården har kritiserats genom åren. Vilka är bristerna som beror på det delade huvudmannaskapet och kommer de att lösas med en ny ansvarsfördelning?

Region Västerbotten: Veckoprogram för Skellefteå

Ett spännande veckoprogram med livesända föreläsningar, paneldebatter och evenemang. Alla arrangemangen är kostnadsfria.

Region Västerbotten: Veckoprogram för Umeå

Ett spännande veckoprogram med livesända föreläsningar, paneldebatter och evenemang. Alla arrangemangen är kostnadsfria.

Psykiatridagarna i Sundsvall den 3–4 november 2020

Välkommen till årets psykiatridagar – i år digitalt för att följa Folkhälsomyndighetens råd när det gäller samlingar i pandemitider. Du kan ta del av seminarierna via Youtube helt kostnadsfritt.

Örnsköldsviks kommun: Veckoprogram

Spännande veckoprogram där föreläsningar och teater kommer finnas tillgänglig digitalt fram till och med fredag 13 november vecka 46.

Tillsammansveckan i Västmanland

Tillsammansveckan genomfördes under v. 41, föreläsningar och webbsändningar finns tillgängligt att ta del av i efterhand på webben.

 

 

Hjälpte informationen på sidan dig?