Utbildning: Arbetssätt för psykisk hälsa i primärvården

Nästa utbildningstillfälle 4 december 2018

Utbildningen avser att ge en bild av olika goda exempel på olika arbetssätt i regioner och landsting som på olika sätt kan bidra till ökad effektivitet i arbetet med psykisk ohälsa.

Under utbildningsdagen kommer representanter från olika regioner och landsting att berätta om exempel på regionala arbetsmodeller för arbete med psykisk hälsa i primärvården.

Målgrupp: Personer på ledningsnivå som är intresserade av alternativa primärvårdsmodeller för psykisk ohälsa: primärvårdsledningar och verksamhetschefer men också kvalitetsutvecklare i regionen och lokala förbättringsledare på vårdcentraler.

Livesändning på webben: Utbildningsdagen 4 december 2018 kommer att sändas live på webben kl 10.00-16.00. Ingen föranmälan krävs, kostnadsfritt att delta. Länken till webbsändningen kommer publiceras på denna sida några dagar i förväg. Deltagare på webben kommer kunna ställa frågor till föreläsarna via en gemensam chatt. Det är också möjligt att se inspelningen i efterhand.

För att uppnå bästa spridningseffekt sker utbildningarna enligt konceptet ”utbilda utbildare”. Det innebär att du som deltagare får de kunskaper och verktyg som behövs för att sprida utbildningsmaterialet vidare till relevanta målgrupper inom sin egen organisation. Vi tillhandahåller också filmer och presentationsmaterial som deltagarna behöver för att sprida kunskaperna vidare på hemmaplan.

Denna utbildning genomfördes första gången 24 april 2018, dokumentation från denna utbildningsdag finns längre ner på denna sida.

Relaterat material

Hjälpte informationen på sidan dig?