Om webbplatsen

Nya webbplatsen för Uppdrag Psykisk Hälsa är en långsiktigt hållbar webbplats som sätter dig som användare och besökare i fokus. Syftet är att hjälpa dig inom kommun, landsting och andra verksamheter som arbetar med psykisk hälsa att lättare hitta information rätt.

Vad är nytt?

Vår nya hemsida har många fördelar och förändringar mot den gamla. En av det största skillnaderna är att vi inte låst navigeringen i någon struktur, alla satsningar/ämnesområden är egna sidor. Så navigeringen sker via startsidan och via sökmotorn som är skarpt vässad!

Nya hemsidan är:

  • Lättare att hitta rätt med en bättre sökfunktion – och sökanpassade sidor
  • Lättare att hitta dokument, filmer och kalenderhändelser som hör till ett visst spår/ämne
  • Bättre tillgång till verktyg och information som användaren behöver för att lösa sina uppgifter
  • Bättre koppling till våra övriga verktyg och filmarkivet har integrerats i vårt sök, du behöver inte längre gå till ett filmarkiv.
  • Vi har byggt i wordpress i en egen mall som ger förutsättningar för en aktiv förvaltning och vidareutveckling, en långsiktig hemsida.

Utveckling och förbättring

Arbetet med den nya webbplatsen fortsätter även efter lanseringen med såväl utveckling som innehåll. Är det något som inte fungerar, som verkar konstigt eller om du vill felanmäla är vi jättetacksamma för hjälpen! Maila charlie.brusvik@skl.se

Uppdrag och vision

Det ska vara lätt att hitta rätt! En viktig del i arbetat har varit att göra Uppdrag Psykisk Hälsas webbplats anpassad för våra besökare och framförallt vår huvudmålgrupp. Webbplatsen ska fungera som kunskapsplats och verksamhetsnytta.

Hittar du det du letar efter?

Längst ner på våra sidor finns två knappar, en Ja och en Nej. Dessa knappar hjälper oss att göra hemsidan än mer lättanvänd. Er respons betyder mycket för oss!

Hjälpte informationen på sidan dig?

Senast kontrollerad 5 december 2017 av Charlie Brusvik Är du intresserad av att beställa material?